Klantensysteem Home > Veelgestelde vragen > TeamSpeak 3 > Inloggen op een server (PC/MAC/Linux)

Inloggen op een server (PC/MAC/Linux)

1. Klik links boven op connections -> connect.

2. Vul bij Address het IP van je server in.

3. Vul bij Port de poort van je server in, dit is meestal de standaart poort (9987).

4. Vul bij Nickname je naam in zoals je wilt dat deze in TeamSpeak verschijnt.

5. Vul bij Server Password het wachtwoord van server in als deze een wachtwoord heeft, als de server geen wachtwoord heeft kan je deze leeg laten.

6. Klik nu op connect.

Teamspeak 3 inloggen