Klantensysteem Home > Veelgestelde vragen > TeamSpeak 3 > Hoe krijg Teamspeak 3 op mijn telefoon (Android)?

Hoe krijg Teamspeak 3 op mijn telefoon (Android)?

Manier 1

1. Open de Market op je telefoon.

2. Zoek vervolgens naar "teamspeak 3".

Manier 2

1. Ga via de volgende link naar de online Android Market: https://market.android.com/details?id=com.teamspeak.ts

2. Klik op installeren.

3. Login met je google account en installeer de app op je telefoon.

Waarom is de Teamspeak 3 Android app niet beschikbaar voor mijn telefoon ?
Voice chat is een zware applicatie voor je telefoon, wat een "high-performance" processor vereist en niet iedere telefoon heeft dit. Oudere modelen zoals de TC Wildfire, HTC Legend, Samsung Galaxy Ace en de LG Optimus V hebben simpel gezegd niet genoeg processor kracht om Teamspeak 3 voice kwaliteit te waarborgen.