Klantensysteem Home > Veelgestelde vragen > Minecraft > Een al bestaande world uploaden en gebruiken

Een al bestaande world uploaden en gebruiken

Stap 1. Inloggen op de FTP server, de gegevens hiervoor vind je door in het menu naar bestanden/ files te gaan. Voor meer informatie zie: Waar vind ik mijn FTP gegevens ?

Stap 2. Omdat er bij het aanmaken van je server al automatisch een world gegenereerd zullen we dus eerst de al bestaande world moeten renamen. Verander de naam van het mapje naar bijvoorbeeld world2.

Stap 3. Upload nu de al bestaande world via FTP naar je server.

world2

Stap 4. Stop de server.

Stap 5. Log in op het controlpanel en verander de wereld / world naar de naam van de map die je zojuist geupload hebt.

World change

Stap 6. Start de server en je oorspronkelijke wereld draait nu.