Inloggen Registreren  Helpdesk
nl flag en flag

Klantensysteem Home > Veelgestelde vragen > Minecraft > Een backup van je server maken


Een backup van je server maken




Stap 1. Log in op het controlpanel

Stap 2. Klik in het menu op backup, klik hierna op start, de backupprocedure zal gestart worden.

Backup procedure



Was dit antwoord nuttig?

Aan favorieten toevoegen Aan favorieten toevoegen    Print dit artikel Print dit artikel

Lees ook
Craftbukkit automatisch updaten (Aantal keer bekeken: 4910)
Een backup van je server terugzetten (Aantal keer bekeken: 5291)
Plugins via FTP op je server installeren (Aantal keer bekeken: 6785)
Een al bestaande world uploaden en gebruiken (Aantal keer bekeken: 7681)
Server Crashes (Aantal keer bekeken: 4757)