Klantensysteem Home > Veelgestelde vragen > Minecraft > Craftbukkit installeren

Craftbukkit installeren

Stap 1. Login op het controlpanel.

Stap 2. Klik op het dropdown menu "Server JAR" en selecteer de versie van craftbukkit die jij wilt.

Weet je niet welke versie je moet nemen ? Stel dan de meest recente recommended build (craftbukkit RC) versie in.

Craftbukkit instaleren

Stap 3. Je Minecraft heeft een herstart nodig om de server naar craftbukkit om te zetten, klik op herstarten/restart.

Stap 4. Klik in het menu op "Console" om te kijken of de server goed is omgezet/ is gestart.