Klantensysteem Home > Veelgestelde vragen > Minecraft > Plugins via FTP op je server installeren

Plugins via FTP op je server installeren

In deze uitleg gaan we er van uit dat je craftbukkit op je server hebt geinstaleerd en dat je weet hoe je via FTP moet inloggen.

Als je niet weet hoe je dit moet doen kijk dan hier:

Craftbukkit instaleren

Waar vind ik mijn FTP gegevens ?

Stap 1. Login op je Minecraft server via FTP.

Stap 2. Upload de plugin, dit zijn .jar of .zip bestanden in het mapje plugins. Zie je geen mapje plugins ? refresh het FTP programma of herstart je Minecraft server.

Minecraft plugins installeren via FTP

Stap 3. Als je de plugin(s) succesvol geupload hebt dan moet je de server herstarten om je de plugin te activeren.

Stap 4. Kijk in de console of de plugin geactiveerd is.