Klantensysteem Home > Veelgestelde vragen > Minecraft > Server Crashes

Server Crashes

Last van crashes op je server? Lees dit eerst door!

Crashes die alleen op jou server zijn komen ook door een probleem op jou server. Check daarom altijd je console in multicraft naar fouten en controleer het volgende:
- Zijn je plugins up-to date en compatibel met je craftbukkit JAR?
Verwijder of update plugins.
- Zijn je plugins onderling compatibel of veroorzaakt de ene plugin fouten bij de andere?
Verwijder of update plugins.
- Zitten er fouten in je wereld?
Gebruik Chunkster.
- Heb je te veel plugins lopen?
Verwijder plugins of doe een upgrade.