Klantensysteem Home > Veelgestelde vragen > Minecraft > Multicraft wachtwoord aanpassen

Multicraft wachtwoord aanpassen

Help! Ik ben mijn wachtwoord vergeten!
Ik wil mijn wachtwoord veranderen, hoe doe ik dit?

Je kan in het klantensysteem het wachtwoord van de betreffende dienst veranderen.
Ga naar "mijn overzicht", dan naar "mijn diensten". Klik dan op "bekijk details" dat naast de dienst staat aangegeven. Op deze pagina kan het wachtwoord aangepast worden in de 2 invulvelden die je ziet staan. Klik daarna op "update", nu zijn je gegevens gewijzigd!