Klantensysteem Home > Veelgestelde vragen > Minecraft > Je eigen JAR gebruiken

Je eigen JAR gebruiken

Ga naar onze site en log in.
Klik vervolgens rechts bovenin op "Control Panel".
Klik op de betreffende Minecraft server en ga vervolgens naar Settings.
Hier moet je de functie "Server omschakelen naar eigen .jar bestand" gebruiken.
Klik één maal op ok. De server zal nu opnieuw opstarten.
Je server is nu omgezet naar "Look for JARs in server JAR directory".

Start nu Filezilla op, en verbind met behulp van je ftp gegevens naar de server.
Vervolgens zal je de gewenste server JAR kunnen uploaden naar de "jar" map.

Ga hierna terug naar Multicraft. Je zal bij het invulveld achter JAR File de exacte naam van de  JAR moeten invullen.
Druk vervolgens onder aan de pagina op save, en herstart de server.