Klantensysteem Home > Veelgestelde vragen > Algemeen > Informatie telefonisch contact

Informatie telefonisch contact

Algemene informatie
Voor telefonisch contact gelden extra voorwaarden om onze medewerkers zo min mogelijk te onderbreken tijdens hun werkzaamheden. Indien niet voldaan wordt aan de voorwaarden van telefonisch contact kunt u altijd een ticket aanmaken.

De kantoortijden zijn van maandag t/m vrijdag 09:30 tot 17:30. Buiten deze tijden zal de voicemail alle oproepen beantwoorden.

Offerteaanvragen

Bij complexe aanvragen staan wij u graag te woord.
Voorbeelden: custom dedicated server, SLA op maat, Managed VPS voor MKB, etc.

Producten waarbij de offerte via de website verkrijgbaar is zijn niet voorzien van telefonische offerteaanvragen.
Voorbeelden: Voice-, Game- en Webhostingpakketten, domeinnamen, unmanaged VPS, etc.

Sponsorverzoeken dienen schriftelijk afgehandeld te worden d.m.v. een ticket.

Ondersteuning bij de dienstverlening

De volgende voorwaarden gelden voor ondersteuning bij diensten vie de telefoon:
  • Overeengekomen in SLA
    Indien overeengekomen in de Service Level Agreement (SLA) is er productondersteuning mogelijk via de telefoon.
  • Overeengekomen in koopcontract
  • Nader schriftelijk overeengekomen
Indien niet aan de voorwaarden voor telefonische ondersteuning wordt voldaan en hier toch gebruik van wordt gemaakt worden kosten in rekening gebracht.