Klantensysteem Home > Veelgestelde vragen > TeamSpeak 3 > Teamspeak 3 Server Admin > Server instellingen wijzigen

Server instellingen wijzigen

1. Klik op Tools -> Edit virtual server.

2. Bij Server name kun je je server naam instellen, bij Welcome message kun je het welkom bericht aanpassen.

3. Als je op More klikt kun je onder het tabje Hostbanner je eigen banner instellingen, vul bij URL je eigen website in, vul bij Banner Gfx URL de link naar het plaatje in, bijlvoorbeeld: http://www.creativeteamspeak.com/banners/serverbanner.png